Članek
Primerjava: JANEZ JANŠA - MILAN KUČAN

7 kreposti JJ in in 7 grehov Milana K. Plavega

Objavljeno May 19, 2020

https://odpoved.si/

JANEZ JANŠA IN MILAN KUČAN - VZROKI IN POSLEDICE, 7 minusov nasproti sedmim prednostim !

(kaj bi brez  Janše in brez Milana K. Plavega – inventura Janševih plusov in Kučanovih minusov )

Janez Janša ni svetnik, svetnik je  nedotakljivi Milan K. Plavi, ki ga je treba detronizirati!   O Janezu Janši ne pišem negativno, ker to že 30 let počne RTVSLO  in večinski mediji. JJ ni Orban, čeprav bi Milan K. prav to hotel btii - dokler mu slovensko krivosodje in Soros to omgočata.  Poglejmo 7 grehov nasproti 7 prednostim:

1.                  Brez Janeza Janše  se Slovenija 1991 ne bi osamosvojila, brez Milana Kučana bi se Slovenija razvila in bi bila danes Švica.

2.                  Brez Janše se Slovenci ne bi uprli JNA in jo premagali, brez Kučanovega prikrivanja razoroževanja  T O in kapitulantske temeljne listine za mir, bi bili leta 1991 tudi z orožjem v celoti preskrbljeni  

3.                  Brez Kučana  bi zgolj z navadnim motornim čolnom leta 1991 brez boja zasedli Savudrijo in enkrat za vselej rešili slovensko morje. Zahtevo J.J. Milanu K.  za akcijo je Kučanovo predsedstvo - z izjemo Ivana Omana, preprečilo ! 

4.                  Brez Janševega odkritja  Al Kaidinega orožja  na Mariborskem letališču 1994, ne bi nikoli izvedeli za Kučanovo preprodajo orožja v Bosno

5.                  Brez Janeza Janše ne bi  uspeli v boju z virusno pandemijo, brez Kučana , ne bi bilo kolesarjev, ki to epidemijo širijo. 

6.                  Brez Milana Kučana Plavega  ne bi bilo režimske nacionalne RTVSLO na kateri predsednik vlade Janez Janša ni zaželen gost in ne sme govoriti, ko pa se to pomotoma vendarle zgodi ga cenzurirajo in tehnično onemogočajo.

7.                  Brez Janeza Janše ne bi bilo učinkovitih ukrepov za zajezitev pandemije, ki jih je pohvalil celo Milan Kučan, a brez podpore Milana K. Plavega, ne bilo sovraštva s sloganom SAMO DA NI JANŠA,  ki ga z našim denarjem hrani Milan K. Plavi.     

Skratka, z Janezom Janšo, brez Milana K. Plavega, Slovenja ne bi bila notranje  razklana, ampak združeno oživljena. Milan K. je pogruntal, da je sovraštvo najučinkovitejše čustvo za ohranjanje oblasti. Divide et impera - deli in vladaj ! 

Dokler Slovenci ne bodo znali ločiti vzrokov od posledic, zrna od plev in ne bodo znali šteti  več od 5 , bomo imeli katastrofalne državne investicije:  TEŠ6, Drugi tir, 3 razvojno os in  ljubljanski kanal C0.  Dokler bo Kučanov varovanec tajkun Janković v Ljubljani promoviral gnojnico za javno dobro in dokler bo nacionalna RTVSLO pobirala prisilni prispevek za agitacijo proti uspešnemu Janezu Janšu in mu bo RTVSLO na sejah javno grozila s smrtjo, Slovenija ne more biti Švica.

Slovenija pa ne bo nikoli Švica tudi zato, ker je pod zemljo Kambodža in ne bo Švica dokler bo Milan K. Plavi s svojo biografko na RTVSLO urednico Mojco Pašek Šetinc in plavolaskami, lomastil in ribaril v kalnem po večinskih medijih in se sam izogibal  normalnemu javnemu soočenju na javni RTV, vključno z neposrednim soočenjem obeh.  Ko se bo to zgodilo, bo Slovenija  za en dan Švica.   

Brez Kučana bi bili ponosni potomci dobrih zgledov svojih dedov, tako pa smo ujetniki sramežljivega priznavanja slovenstva in celo zanikanja svoje identitete  in čaščenja totalitarnih simbolov, lažnih malikov narodove zgodovine.  Z Janezom Janšo dobivamo samozavest, z Milanom K. Plavim kapitulantsko mentaliteto in kolaboracijo s slepimi ostanki zgodovine. Uničeni arhivi bodo prej ali slej  spregovorili !  Narod naš dokaze hrani ! Podpišimo torej odpoved plačevanja na Gogoglu TUKAJ. Primerjava Janeza Janše z Milanom K. je primerjava odločnosti s kapitulantsvom, tako leta 1991 kot 2020. 

Milan K. Plavi je spet na nepravi strani zgodovine. Nobena RTVSLO tega ne more prikriti. Ker Milan prek Marjana Šarca  to nenehoma počne, je pravi čas za odpoved  naročnine in njegov dokončni  izstop iz zgodovine.  

Vili Kovačič, državljan K.