Članek
RTV Slovenija vas v 10 letih stane 1.524 € in od l. 1991 + 4.500 € za propagando prejšnjega režima

Kmalu bodo v zadnjih 17 letih porabili dve milijardi in pol, to je dvatisoč in petsto milijonov €! 

Objavljeno May 24, 2020

DRAGI OROPANI SLOVENEC! 

V samo 10-ih letih te je RTV SLO, ki dokazano ne deluje v skladu z Ustavo in Zakonom o RTV ter Zakonom o medijih, oropala za krasen družinski dopust. 

Saj ti pod prisilo in grožnjo z izvršbo vsak mesec vzame 12.70 €, na leto 152,40 €, v samo deseti letih, ki so minila zelo hitro, pa so te olupili za 1.524.00 EUR.

Zato gremo zdaj v akcijo do konca, ne bomo več plačevali nekaj kar ne deluje v našo korist in ne bomo več vzdrževali ta megalomanski stroj za poneumljanje in propagando vedno enih in istih ter za širjenje laži in manipulacij z 2.200 redno zaposlenimi in še pol toliko na pogodbah, da se imajo fino na naš račun.

Klikni na  https://odpoved.si/, za podpis se prijaviš lahko kar s svojim Facebook, Google, Twitter ali Publishwall računom, podpišeš peticijo in gremo v množične odpovedi prisilnega plačevanja in vzdrževanja tega neprestrukturiranega mastodonta.

				Kmalu bodo porabili dve milijardi in pol, to je dvatisoč in petsto milijonov €!			Kmalu bodo porabili dve milijardi in pol, to je dvatisoč in petsto milijonov €! 

vir: erar

https://erar.si/placnik/35513/#transakcije