Članek
RTVSLO je bila vedno tiha ali glasna botra večine tajkunskih projektov financiranih in sponzoriranih s strani države!

Pričelo se je vseslovensko zbiranje podpisov proti prisilnemu plačevanju RTV naročnine Peticijo podpišete tukaj: https://odpoved.si/

Objavljeno May 14, 2020

Pričelo se je vseslovensko zbiranje podpisov proti prisilnemu plačevanju RTV naročnine

Peticijo podpišete tukaj: https://odpoved.si/

IDEOLOGIJA NEPISMENOSTI in/ali IDEOLOGIJA NEPRIŠTEVNOSTI ?

RTVSLO je bila vedno tiha ali glasna botra večine tajkunskih projektov financiranih in sponzoriranih s strani države !

Ko politiki Desusa in opozicije strastno iščejo ideologijo tam kjer je NI, si je čas priklicati v razmislek kaj ideologija JE in kaj ideologija NI

Najhujša ideologija je ideologija »NESEBIČNEGA« samozadovoljstva v iskanju drobtinic iz bogatinove mize, milijarde pa gredo mimo njih in vseh nas v nepovrat.

Najhujša ideologija je, da se ideološka RTVSLO praviloma vedno postavi na stran »neideoloških« roparskih infrastrukturnih projektov, ki služijo prečrpavanju davkoplačevalskega denarja v lastne žepe in povzročajo izgubaške projekte brez dna. Kolesarska »demos-demokracija« pa jih »nesebično« podpira in omogoča krajo ! Kajti kraja ni ideološka ampak moralna kategorija !

TEŠ6,vladni 2TIR, 3Razvojna OS, Kanal C0 

so cvetke iz istega gnezda

O tem do zdaj ni bilo nobene resne RTVSLO RAZPRAVE, kaj šele TARČE na to temo! Bili pa so TRAČI o tem kaj ideologija JE in kaj ideologija ni. Gre za zelo širokopasovno dojemanje ideologije, ideologije cenzuriranja vsega kar ogroža monopolne interese !

Vili Kovačič Državljan K.