Članek
Raziskovalno novinarstvo na KOLEN(S)IH - maske in orožje na dan OF

Milanu K. Plavemu in Niku Tošu ne zmanjka idej in moštvo »neodvisnih« novinarjev se povečuje. Žal se je tudi Erika priključila prestitutkam med katere sodi tudi znana poročevalka iz terena - sladoledarska ikona Mojca Pašek Šetinc, Kučanova filmska...

Objavljeno Apr 27, 2020

VELIKI POK iz FINSKE - KOLODVORSKE in Raziskovalno NOVINARSTVO NA KOLEN( S)IH !

(Novi  in novi PRESTITUTI in PRESTITUKE na"javni" RTVSLO ???)

Kako težak je sestop z oblasti !!! A  vendarle - draga RTVSLO, tudi vam bo vendar treba enkrat sestopiti ! Čeprav je oblast velika slast. Posebno kadar je nenadno izgubljena.  Taka ne bo nikoli pozabljena in nikoli dovolj objokovana!!

Šarec in Židan objokujeta zlo usodo in se ne moreta sprijazniti z izgubo oblasti in privilegijev javne blagajne, javno napovedujeta konstruktivno nezaupnico. Tovariš Židan je dejal, da je treba interpelirati celotno vlado in da afera maske dopolnjuje predhodne afere orožje in depešo. Zato so v Tarči diskreditirali tudi Anžeta Logarja (kar je vključevalo njegovo sliko s parlamentarne seje odbora, in je postalo dokazni material – »na neznanem kraju, ob neznanem času, na komunikacijsko neznan način«.

Ima pa veliki pok iz Finske - Kolodvorske Tarče s slepimi naboji eno veliko pomanjkljivost – nikjer ni slike JJ in njegove omembe, še manj prisluhov. Zato interpelacija vlade ne bo prepričljiva in ne bo uspešna. Bo pa koristna, ker bo spet nekolika razkrila strgano cesarjevo - Serpentinšek Židanovo novo obleko.

Sicer pa Milanu K. Plavemu in Niku Tošu ne zmanjka idej in moštvo »neodvisnih« novinarjev se povečuje. Žal se je tudi Erika priključila prestitutkam med katere sodi tudi znana poročevalka iz terena - sladoledarska ikona Mojca Pašek Šetinc, Kučanova filmska biografinja. Res gre za vrhunsko manipulatorsko zasedbo !

In še nekaj o orožju, ki ga »zgodovinar« Serpentinšek s sodelavci zelo vneto lepi na njemu lastno Corona masko padlega rešitelja Slovenije. Nekoliko spomina nam je vendarle še ostalo ! Nam starejšim kratkoročni spomin peša, krepi pa se dolgoročni spomin. Leta 1990 je Kučan omogočil IZPRAZNITEV skladišč orožja TO, letos je za PRAZNA skladišča zaščitne opreme poskrbel imitator in po novem interpelator Marjan Šarec. Pa poglejmo še na belo liso sage orožju leta 1992. 

Leta 1992 je Janez Janša skupaj z direktorjem carine Francem Koširjem na mariborskem letališču odkril veliko pošiljko  orožja iz Sudana - poslanega  od zloglasne Alkaide,  naslovnik in prejemnik je  bil Hasan Čengič pooblaščenec Alije Azitbegovića. Skrbnik tajne pošiljke Alkaide pa je bil Silvo Komar, sekretar Zveze komunistov  Maribor, Kučanov pooblaščenec za orožje in mož kasneje bolj znane predsednice slovite AUKN Dagmar Komar, znane še iz časov TEŠ6. Čengić in Kućan niti Komar v Sloveniji nikoli niso bili zaslišani v medijih - tudi po zaslugi raziskovalnih novinarjev na RTVSLO. 

Sicer pa je danes 27 april dan "ustanovitve" OF, dogodka ki ga  nikoli ni bilo - bil pa je dan PIF - protiimperialistične fronte, do nedavnega so to sramežljivo tajili zdaj to odkrito priznajo.   Potek dogodkov je bil tiste dni bliskovit. Štiri dni kasneje, za prvi maj 1941, so  namreč v Trbovljah komunisti skupaj s Hitljerjevimi nacisti že veselo praznovali 1 maj. 13 maja pa je boljševiški "vojvoda" Filip Gašper Tekavec  vodilno tigrovsko trojko,  izdal fašistom, kar seveda ni bilo zastonj. Zločini in izdajstva so že med vojno nagrajevali. Aleš Bebler je izdajalca že  1 julija 1941 nagradil s tem, da  je postal poveljnik ribniške partizanske čete.  Tigrovci pa so razočarani zapustili četo, ker niso hoteli zapriseči Stalinu. Spomin še ni čisto obledel, zato se uradni ponarejevalci zgodovine vztrajno trudijo, da  se pozabi na čas ko so po slovenskih gozdovih  komunistični zavezniki Stalina in Hitlerja družno prepevali Slovenija junaška Sovjetska bodeš ti. 

Sin izdajalca Bruno Tekavec je leta 2014 pričal, da je bila ovadba 12 maja spisana v njihovi domači kuhinji v dveh izvodih - v italijanščini in slovenščini in ob polnoči odvržena pred policijsko postajo v Ribnici. Sledil je silovit napad fašistov   in spopad Tigrovcev z njimi na Mali gori 13 maja.  

V spopadu je padel - Danilo Zelen vojaški poveljnik Tigra. Dan upora bi moral biti 13 maj ne pa dogodek, ki ga ni bilo.  Mala gora  je pravi  kraj spomina. 13 maj, pa je resnici na ljubo tudi dan Udbe bivšega režima!

Po Wikipediji: UDBA je bila jugoslovanska tajna policija, ki je po drugi svetovni vojni opravljala podobno vlogo kot NKVD v Sovjetski zvezi. UDBA je nastala 13 maja leta 1946, ko je bila OZNA razdeljena na civilni in vojaški oddelek: civilni del – UDBA in vojaška Kontraobavještajna služba – KOS.

Sicer pa: Kdor ima TV, ima vsaj nekoliko vpliva tudi na oblast, kdor ima v SLO »javno« RTVSLO  + POPTV - ima absolutno NADOBLAST, celo nad korona virusom in zgodovino.

PRIPIS: Sem pa seveda slutil, da bo Tarča taka kot je bila (VELIKI POK S FINSKE KOLODVORSKE), kajti en dan prej je Milan Kučan Plavi odvrgel dimno zaveso – pohvalil je sedanjo vlado za upravljanje krize, kajti ko te ON pohvali, hvaljenemu praviloma ne sledi nič dobrega, izjema je seveda Janković - s "partizanskim" imenom Zoki  !

Naj živi dan spomina na pravi začetek UPORA 13 maj !  Po 80 letih je čas, da pričnemo praznovati resnične stvari, ne njihove ponaredke.  

Vili Kovačič, državljan k.